Mer om våra Buffémenyer för catering i Uppsala

Mer om våra Buffémenyer för catering i Uppsala

KALLSKURET

Till 60-årskalaset, till den årliga personalfesten eller till studentfirandet – Kallskuren mat passar till alla tänkbara tillställningar. På Höglunds Catering i Uppsala levererar vi varje år vår buffémeny av kallskuret till mängder av events i staden med omnejd. Menyn består av klassiska rätter som många (inklusive vi själva) skulle anse vara obligatoriska i en uppsättning av kallskuret. Vi talar förstås om saftig rostbiff som passar sig extra bra vid catering i Uppsala under årets varmaste månader. Till rostbiffen serveras en lika obligatorisk potatissallad eller potatisgratäng, beroende på vad du som kund föredrar. Utöver potatissallad och rostbiff serveras en hel rad olika välsmakande rätter. När du beställer kallskuret av Höglunds Catering i Uppsala får du bland annat avnjuta oemotståndlig parmaskinka. Till menyn hör också rökt kalkonbröst, västerbottenquiche och en mängd inlagda grönsaker som passar utmärkt till övriga rätter. Menyn serveras naturligtvis med bröd och smör, och till efterrätt serveras en blandad fruktsallad med vit choklad.

Låter kallskuret som något för dig?

Fyll i vårt kontaktformulär för att göra en beställning!

PLOCKBUFFÉ

Plockbuffén från Höglunds Catering i Uppsala är just vad namnet antyder. En utmärkt meny för den som vill ha catering i Uppsala som passar sig för både sittande och stående tillställningar. Plockmat är en utmärkt lösning för events där mingel utgör en stor och viktig del av tillställningen. Gästerna kan enkelt ta en tallrik och plocka de rätter som de känner sig sugna på, gå ut bland övriga gäster och prata på. Dessa rätter behöver alltså i regel inte ätas sittandes med kniv och gaffel. Varje år får vi på Höglunds Catering i Uppsala beställningar av plockbuffé för många olika mingelpräglade tillställningar. När du ser vad som serveras på menyn kan du förstå dess popularitet.

Vår plockbuffé innehåller mängder av välsmakande rätter från olika smakkulturer. Till att börja med vill vi introducera dess bidrag från det indiska köket. Våra tandoorispett är inte bara mycket välsmakande, utan också smidiga att äta på just mingel. Vidare kommer den som beställer plockbuffén från Höglunds Catering i Uppsala avnjuta minipizza, parmarullar och bakad laxrulle. Även dessa rätter är, förutom att de är väldigt goda, väldigt passande som plockmat. Plockbuffén innehåller dessutom marinerad fetaost, oliver, vinegrettepotatis, och ostbröd.

MELLANBUFFÉ

På Höglunds Catering i Uppsala levererar vi, som du märker, mängder av olika typer av buffémenyer. Olika smaker från olika matkulturer och mat som passar för olika typer av events. Mellanbuffén är en meny där vi har samlat några av de mest uppskattade rätterna och skapat en ganska okomplicerad men oerhört uppskattad buffé. Den är inte anpassad för en särskild typ av tillställningar, och baseras inte extra mycket på något visst lands smaker. Den passar helt enkelt väldigt bra för den som vill ha catering i Uppsala, oavsett till vilket evenemang.

När du som kund beställer Mellanbuffén av Höglunds Catering i Uppsala kan du och dina gäster vänta er en smakupplevelse utöver det vanliga. Varmrätterna som serveras är varmrökt lax, Grenolata-marinerad fläskfilé och kycklingspett. Dessa delikatesser serveras med marinerade grönsaker, sauce verte och ditt val av potatisgratäng eller potatissallad. Tillkommer gör också en oemotståndlig kräftpaté, en salladssymfoni med bacon och krutonger samt smör och bröd.

Mellanbuffén passar utmärkt för dig som vill bjuda på catering i Uppsala utan att rikta in sig på någon särskild typ av meny.

TEX MEX

På frågan om vilket kök i världen som man uppskattar mest svarar många människor den mexikanska matkulturen. På Höglunds Catering i Uppsala kan vi förstå varför så är fallet. Vi har tagit fram en buffémeny som helt och hållet ägnas åt mexikansk mat. Vi kallar den passande nog för Tex Mex-menyn!

I Sverige har Tacos varit förknippat med fredag under de senaste 15 åren. Vi vet att denna typ av mat kan passa sig för alla veckans dagar, och för evenemang av olika slag. Tex Mex med tacos och tortillas som flaggskepp passar utmärkt för catering i Uppsala. När du beställer denna meny får du många olika komponenter att sätta samman din tacos med. Tex Mex-menyn från Höglunds Catering i Uppsala innehåller: Köttfärsfräs, kycklingfräs, avokadoröra, tomat, lök, majs, peperoni, grönsallad, riven ost och gräddfil. Till ditt egenkomponerade mexikanska mästerverk får du sedan välja mellan stark eller mild sås. Vad väljer du att lägga i din tortilla?

Tex Mex är en av de mest prisvärda buffémenyerna från Höglunds Catering i Uppsala. För ett pris av 190 kr/person får du och dina gäster en meny som både kommer att tillfredsställa smakmässigt och mättnadsmässigt.

LÄTTBLANDAD BUFFÉ

Variation förnöjer, och i vissa fall är den bästa menyn för catering i Uppsala den som erbjuder flest olika smaker. För den som ska bjuda till evenemang i Uppsala och vill erbjuda gästerna catering av varierande sort kan vi rekommendera vår lättblandade buffé. Namnet vittnar om dess karaktär. Det är helt enkelt en rad smaker som lätt går att blanda.

När du beställer den lättblandade buffén av Höglunds Catering i Uppsala får du smaksensationer av varierande sort. Börja gärna med att avnjuta våra vitlöksmarinerade räkstjärtar som serveras på salladsbädd med currydressing. Fortsätt sedan med att smaka på vår apelsinstekta laxfilé som serveras med dressing på chili och soltorkad tomat. Även nudelsallad med bacon och kycklingspett av thailändsk karaktär serveras i denna meny. Samtliga rätter kan avnjutas med en rad tillbehör. Vad sägs om marinerade grönsaker, blandsallad med cocktailtomater, potatissallad eller potatisgratäng samt majs, bröd och smör.

Står du inför val av catering i Uppsala men kan inte bestämma dig för vilken meny du ska välja? Då passar vår lättblandade buffé utmärkt eftersom den erbjuder många olika smaker.

TJEJERNAS BUFFÉ

Låt inte namnet lura dig. På Höglunds Catering i Uppsala har vi en buffé som vi kallar Tjejernas och en som vi har valt att kalla Killarnas. Detta betyder naturligtvis inte att menyerna enbart kan beställas av kunder med respektive kön. Tjejernas buffé både kan och bör avnjutas av alla. Den tillhör nämligen en av våra allra mest uppskattade menyer vid catering i Uppsala.

Denna meny påbörjas med fördel med våra utsökta räkor på spett, vilket är en naturlig förrätt. Som huvudmål serveras sedan tre olika rätter. En fräsch caesarsallad med kyckling och krutonger följs av en utsökt ostpaj grundad på tomat och rucola. Som huvudrätt tillkommer dessutom vår uppskattade bakpotatis med skagenröra. Tjejernas buffé kommer både med Tzatziki och en något starkare dressing på wasabi och crème fraiche. Bröd och brynt smör tillkommer också.

Tjejernas buffé passar utmärkt för mängder av tillställningar och för både tjejer och killar.

Fyll i vårt kontaktformulär för att boka denna meny av Höglunds Catering i Uppsala!

KILLARNAS BUFFÉ

För Killarnas buffé gäller samma brasklapp som för ovan nämnda Tjejernas buffé. Denna meny går naturligtvis att beställas av både tjejer, killar, kvinnor, män, gubbar och tanter! Faktum är att den passar utmärkt för alla som gillar god mat, och för många olika typer av tillställningar. För den som är sugen på mat från grillen så är detta ett närmast självklart val. Samtliga av de tre huvudrätterna som kommer med menyn är grillade. Tunna revben som har grillats till dess att köttet blivit mört påbörjar Killarnas buffé. Därefter vill vi slå ett slag för våra mycket uppskattade Sweetchili-grillade kycklingklubbor. Den tredje huvudrätten är härligt het chorizo som grillats på spett.

Till en grillmeny är tillbehören A och O. Killarnas buffé från Höglunds Catering i Uppsala serveras med en utsökt potatisgratäng, en fräsch tomat- och löksallad och grill-obligatorisk coleslaw. Menyn serveras med brytbröd och smör, och kommer med två olika sorters såser som passar utmärkt för grill: BBQ-sås och Chilimajonäs.

Killarnas buffé är extra populär under sommarhalvåret, då grillad mat i regel uppskattas som mest. På Höglunds Catering i Uppsala tycker vi däremot att grillat passar precis när som helst. Fyll i vårt kontaktformulär för att boka Killarnas buffé redan idag!

PARBUFFÉ

Ska du anordna ett större par-event? Då vore det nästan oklokt av dig att inte beställa menyn som vi gett namnet Parbuffé för catering i Uppsala. Om du har spanat in våra buffémenyer Killarnas och Tjejernas så kommer du sannolikt att känna igen flera rätter här. Parbuffén är nämligen en kombination av dessa två menyer! Märk väl att parbuffén naturligtvis passar sig för fler typer av tillställningar än just de som gästas av par. Givet de sällsynt många och genomgoda rätter som serveras är det nästan svårt att tänka sig när den inte skulle passa.

Räkor på spett, grillade tunna revbensspjäll, ostpaj med tomat och rucola och sweetchili-grillade kycklingklubbor. Kort och gott: Några av de bästa rätterna från både Tjejernas och Killarnas buffé. I parbuffén serveras dessutom vår utmärkta caesarsallad med kyckling och krutonger samt vår bakpotatis med skagenröra. Hela fyra såser tillkommer dessutom när du beställer denna meny av Höglunds Catering i Uppsala. Tzatziki, örtmajonäs, BBQ-sås samt vår oerhört uppskattade dressing på wasabi och crème fraiche. Avnjut rätterna med valfri sås, vår tomat- och löksallad samt brytbröd med smör.

Parbuffén kostar 265 kr/person och går enkelt att boka via vårt kontaktformulär!

LYXBUFFÉ

Lyxbuffén är vad namnet utlovar. Det vill säga: en av de lyxigaste menyerna du kan få hos Höglunds Catering i Uppsala. Trots att många av rätterna består av dyrare råvaror än många av våra andra bufféer så skiljer sig priset inte särskilt mycket. För 325 kr per person så kan du och ditt sällskap få catering i Uppsala med rätter av genomgående väldigt lyxig karaktär.

Vad sägs om att få avnjuta en halv hummer Thermidor? Om du tycker att det låter som en bra start på din catering i Uppsala kommer du säkerligen gilla fortsättningen på menyn. Oxfilémedaljonger under täcke av kantarellstuvning, cajunkryddad ugnsstekt fjordlaxfilé och citrusmarinerad kycklingfilé. Samtliga av dessa rätter tillhör några av de mest uppskattade som vi på Höglunds Catering i Uppsala levererar. Det stora utbudet av huvudrätter i lyxbuffén avnjuts med ett antal goda tillbehör. Blandad grönsallad med marinerad rödlök, potatis av önskad sort, smör och bröd samt en exotisk och oemotståndlig mimosasallad tillkommer. Dessutom får de som beställer lyxbuffén från oss på Höglunds Catering i Uppsala njuta av två sorters kex och druvor.