Om Höglunds Catering

Frestande mat. Frestande priser.

Vår meny är inte den längsta du sett. Men kanske den godaste. Och troligen den billigaste. Erfarenheten har lärt oss vilka cateringrätter som uppskattas mest. Genom att koncentrera oss just på dem kan vi hålla en mycket hög och jämn kvalitet.

All vår mat lagas av färska fina råvaror istället för dyra halvfabrikat. Vi har goda kontakter med leverantörer som ger oss bra priser och vi har låga kostnader för lokaler. Därför kan vi kombinera hög kvalitet och generösa portioner med en prisnivå du inte trodde var möjlig.

Beställ mat

Villkor

BESTÄLLNINGS- OCH LEVERANSVILLKOR

Minsta beställning är 15 portioner. Vi är tacksamma om du beställer några dagar i förväg. För större arrangemang vill vi helst ha ytterligare tid på oss, men visst gör vi vårt bästa även om du skulle vara ute i sista minuten. Leverans inom Uppsala 375kr. Utanför stadsgränsen tillkommer 95kr/mil tur och retur.

Avbeställningsvillkor. Avbokning skall ske inom 72 timmar,3 heldagar för att annullera beställning. Sker avbokning senare debiteras beställningen som avtalat.

BETALNINGSVILLKOR

Om annat ej överenskommet gäller: Privatpersoner: Kontant/Betalkort vid leverans. Företag: 20-30 dagar netto.

Kontakt

HÖGLUNDS CATERING

Danmarksgatan 28
753 23 UPPSALA

Telefon: 018-100 110
Epost: info@hoglundscatering.se

Beställ online

Beställ din mat direkt här på webben! Låt oss veta vad du vill ha på vår beställningssida, så hör vi av oss till dig!

Hyr bordsservis – 25:-

Tallrik, vinglas och bestick inklusive disk. Vi har det mesta inom porslin, glas, ljusstakar, kaffegods, m.m. Allt för en lyckad fest!