Bröllops-catering i Uppsala

Bröllops-catering i Uppsala

Vi på Höglunds är stolta över mycket med vår cateringverksamhet.

Men få saker gör oss lika stolta som det faktum att vi återkommande ges förtroende att arbeta med människors finaste dag i livet.

Varje år sker mängder av bröllop i området, och på väldigt många av dem finns vår mat, våra möbler, vårt porslin och vår personal närvarande. Bland vårt utbud av bröllopsmenyer finner man 4 olika trerätters-alternativ till en kostnad mellan 395 kr – 435 kr per kuvert:

MENY 1

En klassisk bröllopsmeny för catering. Förrätten består av en räkcheesecake med forellrom, färska räkor och dill. Ett omåttligt populärt inslag i bröllopsmiddagen, har det visat sig. Huvudrätten är oxfilé av svenskt kött, serverat med kantarellsås, potatiskaka och frästa gröna bönor. Till efterrätt serveras Vår otroligt goda vaniljpannacotta med hjortroncoulis.

MENY 2

Förrätten i meny 2 består av Skagen på kräftstjärtar med västerbottenost, som serveras på uppländskt rågbröd. Till huvudrätt serveras saftig och helstekt kalvrostbiff med madeirasås och oemotståndligt krämig potatisgratäng. Mixad grönsallad tillkommer med huvudrätten. Efterrätten består, till de allra flestas förtjusning, av Hallonpannacotta med lakritsgarnityr och färska hallon

MENY 3

Meny 3 är valet för den som föredrar vår goda svenska kyckling som huvudrätt. Förrätten består av laxtartar med god sockerärtssallad och senapsvinägrett. Till huvudrätt följer vår parmesanbakade kycklingfilé som serveras med en sås gjord på soltorkad tomat och färsk basilika. Huvudrätten serveras med rotsaker bakade i ugnen. Till efterrätt följer en klassiker – Äppelkaka med vaniljkräm och knäcketäcke.

MENY 4

Sist men lång ifrån minst kan vi presentera vår meny 4. Smakrik rensteksröra med pepparrotsfärskost på uppländskt rågbröd och rucola är förrätt i denna meny. Den följs av en huvudrätt bestående av örtbakad laxfilé med utsökt hummersås som serveras med färskpotatis och varma gröna bönor. Till efterrätt serveras chokladklasskaka med halloncoulis och vispgrädde.