Bufféer för alla smaker

Bufféer för alla smaker

Vår långa erfarenhet av Catering i Uppsala säger oss en sak – En god buffé slår sällan fel!

Detta gäller både stora och mindre event. Inte nog med att det är väldigt gott och att man alltid blir mätt.

Det är dessutom väldigt smidigt för personerna eller organisationen som arrangerar tillställningen. De får tid att fokusera på sina gäster och på att ha en trevlig stund, istället för att behöva greja med mat.

Höglunds erbjuder en bredd på hela 20 olika buffémenyer i olika priskategorier. Särskilt framtagna för att kunna matcha allas tycke och smak. Bland våra goda och balanserade menyer finns smaker från hela världen att välja bland. Vi erbjuder bland annat:

BARBEQUE/GRILLBUFFÉ

Vare sig det är grillväder ute eller ej, vår barbecue-buffé går alltid hem hos de allra flesta. Menyn innehåller såväl fågel, kött, fisk och vegetariska alternativ. Vad sägs om marinerade fläskfiléspett, räk- och kycklingspett, hickorylaxfilé och grillade majskolvar? Till dessa följer en uppsjö av olika tillbehör som gör grillfesten ännu bättre. Smaklig grill!

STREET FOOD-BUFFÉ

Allt fler människor i olika generationer visar uppskattning för Street Food. Vår buffé på temat innehåller smaker från världens alla hörn, och den serveras varm eller kall, beroende på kundernas önskemål. Vår saftiga pulled pork med soya- och chilimajonäs är ett givet inslag i Street Food-buffén. Likaså vår köttfärs- och baconfräs med wasabicréme och vår currykyckling som serveras med yoghurtdressing och passar utmärkt med vår kryddiga ostbakade klyftpotatis.

SVENSK BUFFÉ

Ingenting går upp emot en riktigt välsmakande och varierande buffé på svenska klassiska rätter. Vi vet att många kunder av catering håller med om detta, och därför erbjuder vi stolt vår svenska buffé. Sill, gravlax, ägghalvor med räkor, kötbullar, prinskorv, Janssons frestelse – Ja, listan är lång. För den som vill få de bästa smakerna från Sverige, lagade med precision och omsorg, så är detta en meny vi rekommenderar starkt!