Hämtbutik för lunch i Uppsala

Hämtbutik för lunch i Uppsala

Hinner du inte äta vår goda lunch i restaurangen? Kom till vår hämtbutik i Uppsala och ta med dig maten vart du vill. Vi välkomnar alla oavsett om du vill sitta i vår servering eller är på språng och vill hämta lunch. Orkar du inte laga din lunch? Låt oss fixa maten för dig och unna dig en beställning från vår hämtbutik i Uppsala.

Ibland räcker inte energin eller tiden till för att fixa lunch. Att beställa hämtmat i Uppsala är ett perfekt alternativ och genom att köpa färdig lunchlåda hos Höglunds Catering får du härlig mat som både är mättsam och nyttig.

Beställ lunchlåda hos oss

I vår hämtbutik i Uppsala finns sammanlagt 20 olika färdiga matlådor och vi har ett brett utbud av härliga maträtter. Vi har något för alla smaker och kan till exempel erbjuda varm lunch, sallader och smörgåsar med mera.

Hos oss hittar du ett stort sortiment av GI-rätter samt sallader och maträtter med max 600 kalorier. Vi kan garantera att vi har en lunchlåda som passar dig. Vår hämtbutik i Uppsala har med andra ord både god och hälsosam hämtmat.

Läckra smörgåsar och mättsamma sallader

Är du sugen på en riktigt god smörgås eller en matig sallad? Kom till vår hämtbutik i Uppsala och välj ur våra menyer, vi har både ett standardsortiment och möjlighet att anpassa oss efter dina önskemål.

Våra smörgåsar är gjorda på antingen grovt eller ljust bröd och har alltid fräscht pålägg. Vi erbjuder både lunchbaguetter, frallor och rågsiktskaka.

Fikabeställning

För den sötsugne finns frestande alternativ i form av glass och olika sorters kaffebröd. Våra produkter passar utmärkt till efterrätt eller till fikastunden.

Höglunds Catering kan till exempel erbjuda nybakade kanelbullar, ljuvligt söta kakor och smaskiga wienerbröd. Underbart gott till fikastunden!

Vill du hellre ha glass så finns det självklart något gott till dig också! Besök vår hämtbutik i Uppsala och njut av någon av våra goda glassar.

Hämtbutik för lunch i Uppsala
I vår hämtbutik i Uppsala erbjuder vi ett smidigt alternativ för din lunch. Kom förbi oss och hämta upp en läcker lunchlåda.