Buffé i Uppsala

Buffé i Uppsala

En vällagad buffé är ett säkert kort på både små och stora events! Att välja mat till en tillställning kan vara svårt, men med en festbuffé får du god mat som är mättsam och där det garanterat finns något för alla smaker. Bufféer är dessutom väldigt praktiska för de som anordnar eventet eftersom de slipper fixa med maten och kan lägga sin tid på gästerna och själva festen.

Buffé i Uppsala
Buffé är en perfekt lösning för många olika sorters event som exempelvis bröllop, födelsedagsfest eller firmafest. Vi erbjuder väl tillagade buffér med bra råvaror som grund.

Höglunds Catering har mångårig erfarenhet av catering till både privatpersoner och företag i Uppsala med omnejd. Vi vet att varje event är unikt och erbjuder därför en heltäckande service som vi naturligtvis kan anpassa efter just dina önskemål. Vår skickliga personal kan tillmötesgå nästan vilket behov som helst och ger gärna råd om det är något du funderar på.

Tack vare vår gedigna erfarenhet kan vi åta oss allt från mindre events där det serveras enklare maträtter till stora fester med många sittande gäster. Ska du anordna ett stort bröllop? Vi kan erbjuda en perfekt meny för din bröllopsbuffé och har även olika tilläggstjänster som till exempel uthyrning av professionell personal.

Catering av buffé – ett mångsidigt och praktiskt alternativ

Känner du dig osäker på vilken mat du vill servera på ditt event? Vi rekommenderar någon att ni väljer en buffé som vi tillagat. Bufféer passar utmärkt på större fester eller om du vill ha varierade maträtter och tillbehör. Höglunds Catering vet hur man komponerar en buffé som fungerar och kan erbjuda ett utbud som passar nästan alla tillfällen.

Vi erbjuder 20 olika buffémenyer i olika prisklasser. Hos oss hittar du till exempel barbecue/grillbuffé, street food-buffé och svensk buffé. Vår catering har även en plockbuffé som passar bra för dig som vill äta stående. Hos oss finns både bröllopsbuffé och festbuffé.

Bröllopsbuffé och festbuffé – omsorgsfullt tillagade maträtter

All mat tillagas från grunden vilket innebär att i aldrig använder oss av hel- eller halvfabrikat. Alla råvaror väljs ut med stor omsorg och vi ser alltid till så att de är färska samt av hög kvalitet. Vi har som policy att alltid vara punktliga och serviceinriktade när vi erbjuder catering av buffé.

Höglunds Catering hämtar sin inspiration från olika världsdelar och matkulturer när vi skapar våra menyer. Det gör att du kan få både klassisk, svensk mat och härliga rätter från till exempel Italien eller Spanien. Vi har naturligtvis en vegetarisk meny om så önskas.