Catering Knivsta

Catering Knivsta

I jämförelse med vissa konkurrenter erbjuder Höglunds catering inte en milslång meny. Vårt utbud av menyer har valts med omsorg och vi fokuserar alltid mer på kvalitet än kvantitet. Vi har funnits i branschen i många år, och vår erfarenhet säger att det finns ett antal rätter som alltid uppskattas mer än andra. Dessa rätter får du ta del av när du tar del av vår högkvalitativa cateringservice i Uppsala. Utbudet är inte det största som du har sett, men det kan mycket väl vara det godaste och mest prisvärda du kan hitta på marknaden. Om du, mot förmodan, skulle önska bjuda på någon rätt som inte finns i vår meny så får du gärna kontakta oss med dina specifika önskemål. Vi gör alltid allt för att kunna matcha kundernas evenemang, bjudningar och fester med deras förväntningar och förhoppningar!

Vi lagar alla rätter från grunden, vare sig det handlar om buffé, plockmat, lunchlådor eller Á la carte. Inspirationen till vårt breda utbud av rätter hämtas av matkulturer från hela världen. För den som vill ställa till med fest eller bjudning och önskar en vegetarisk matsedel kan vi erbjuda ett stort utbud av gröna och goda rätter. Vi lagar både med omsorg och bredd, och garanterar att vi, genom vår cateringverksamhet i Uppsala, har någonting som passar för alla smaker och tillställningar.

Höglunds har inte Sveriges längsta meny när det kommer till catering. Många konkurrerande verksamheter levererar med mer kvantitet, men det är inte där som vår huvudfokus ligger. Vi är stolta över att kunna leverera mat där emfasen ligger på kvaliteteten snarare än kvantiteten. Detta är ett fullt medvetet val som har sitt ursprung i vår långa erfarenhet av att leverera catering i Uppsala med omnejd. Vi vet mycket väl vad som fungerar bra och vad som fungerar mindre bra. Genom att fokusera på ett visst antal utvalda specialiteter kan vi leverera med bättre precision på minsta lilla beståndsdel. 

Kort och gott – Behöver du hjälp med att anordna ett bröllop, en födelsedagsfest, en studentskiva eller någon annan typ av tillställning? Då kan du glädjas åt att du har kommit helt rätt!

Bred cateringmeny i Uppsala

Inget evenemang är det andra likt, det är vi fullt medvetna om. Önskemålen från olika kunder skiljer sig alltid något. Därför tycker vi att det är viktigt att kunna erbjuda heltäckande service, vilka behov kunden än kan tänkas ha. Vi levererar catering till alla möjliga sorters evenemang. Från minde bjudningar med enklare maträtter till stora och påkostade bröllop för hundratals sittande gäster. För större evenemang kan vi också erbjuda tilläggstjänster, såsom leverans av porslin, linne, möbler och vår proffsiga och erfarna personal.

Vår cateringmeny innehåller det allra mesta som man kan tänka sig att vara sugen på i matväg. Allt från färska och goda ost- och skinksmörgåsar till tre rätters-menyer som hänför vilken gäst som helst. I vårt utbud finner du bland annat:

SMÖRGÅSTÅRTOR

Få saker har så bra rykte i Uppsala som Höglunds Caterings smörgåstårtor. De smarriga tårtorna finns med fyra olika sorters fyllning – Skagen, tonfisk, skinka eller vegetarisk fyllning. Vi garanterar att smörgåstårtornas närmast legendariska rykte upprätthålls när du testar dem!

PAJER

För den som önskar få någonting annat än en legendarisk smörgåstårta kan vi starkt rekommendera att pröva våra goda pajer i en mängd olika smaker. Föredrar du vego? Testa då vår fina lök- och broccolipaj eller vår västerbottenpaj som innehåller paprika och fänkål. För den som önskar kött-paj finns vår klassiska ost- och skinkpaj, vår spenat- och fetaostfyllda kycklingpaj och vår köttfärspaj med texassås!

SNITTAR

Höglunds Caterings snittar är klassiska tillbehör på evenemang och fester i Uppsala med omnejd. Rätterna kostar endast 28 kr styck, och innehåller många olika goda smaker. Populära snittar är skagenröra, laxmousse och skinkmousse. För att inte tala om vår goda ädelostcréme eller vår salamibruschetta. Snittar är bra, gott och smidigt att ha på ett större event. Vi garanterar att du hittar snittar som passar dig och din bjudning!