Hyra porslin i Uppsala

Behöver du hyra porslin till festen? Höglunds Catering hyr ut allt som kan tänkas behövas till ett event och har ett stort utbud av till exempel glas, bestick och porslin. Vi kan även erbjuda ljusstakar, kandelabrar och andra sorters tillbehör. När du vill hyra bordsservis och utrustning av oss så slipper du diska när eventet är över – vi tar hand om allt!

En lyckad fest kräver noggrann planering och det är många moment som ska fungera. Maten och musiken är naturligtvis viktiga delar, men att dekorera festlokalen och att ha en vacker dukning spelar större roll än vad man kan tro. Med hjälp av rätt inredning och omsorgsfullt utvalt porslin ökar chanserna att gästerna trivs på tillställningen.

Det finns många fördelar med att hyra porslin av Höglunds Catering. Vi levererar alltid i tid och erbjuder en bordsservis av hög kvalitet som ger en enhetlig dukning.

Porslin till små och stora fester

Vår porslinsuthyrning passar perfekt för små som stora event. Höglunds Catering kan hjälpa till vare sig det handlar om företagsfester, konferenser, mässor eller privata kalas.

Känner du dig osäker på vad som behövs till ditt event? Vi har lång erfarenhet av catering och kan ge dig goda råd kring det mesta som har med festarrangemang att göra. Höglunds Catering tipsar gärna om vad du bör tänka på när du ska hyra porslin. Kort sagt – vi vet vad som behövs för att en fest ska bli trevlig!

Ska du anordna ett större evenemang? Vi rekommenderar dig att hyra porslin av oss på Höglunds Catering. Hos oss kan du hyra bordsservis, linne och möbler. Behöver du serveringspersonal så går det naturligtvis att ordna.

Leverans av porslin

Vi vill att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt och strävar därför efter att vara så tillmötesgående vi kan. Om du inte har möjlighet att själv hämta porslin m.m. hos oss så erbjuder vi leverans av porslin till festlokalen.

Höglunds Catering transporterar porslin i Uppsala med omnejd och är självklart måna om att alltid vara punktliga. Det gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss.

Vi vill helst att du är på plats vid leverans och returkörning av porslin, möbler m.m. Priset för leverans av porslin varierar beroende på avstånd och tidpunkt.

Hyra porslin Uppsala
Ge din fest det lilla extra med en enhetlig och vacker dukning. Vi hjälper dig gärna genom vår porslinsuthyrning i Uppsala.